Aanbod

Als je op zoek bent naar je gebruiksaanwijzing met betrekking tot je HSP, kijk ik graag met je mee. Door op onderzoek te gaan wat je nodig hebt, wat jou drijft en waar je blij van wordt. Door te kijken naar de signalen van over- of onderprikkeling, te voelen wat er met je gebeurt als die signalen er zijn kun je andere dingen gaan inzetten en niet meer in die oude valkuil stappen.

Bewust kijken naar jezelf is hierin belangrijk, het herkennen en erkennen zal je verder helpen om in je kracht te komen en je talenten te vinden. Als je dat ervaart wordt het leven pas echt een feestje!

Ik coach met verschillende technieken, waarbij ik volledig vertrouw op mijn intuïtie die mij stuurt tijdens een coaching sessie.

Daarom werk ik vanuit een leeg midden. Wat bedoel ik daarmee? We gaan aan de slag met datgene wat er op dat moment mag zijn, of gezien mag worden. Zweverig? Nee hoor, maar stel je voor dat je naar een coach gaat die besluit dat we vandaag het thema "werk" gaan bekijken, en er zit jou eigenlijk iets anders dwars (bijvoorbeeld een botsing met je partner de vorige avond) dan is dat waarschijnlijk op dat moment voor jou belangrijker om naar te kijken voordat je verder kunt. Door dat te voelen en ervaren ontstaat er ruimte.

Daarna kun je verder met andere thema's. Ik ben praktisch ingesteld en werk graag met praktische oefeningen (NLP), die zeer to-the-point zijn en waar je dus zelf gelijk mee aan de slag kunt. Ik hou van "niet lullen maar poetsen", dus geen lange gesprekken.Je leert kijken naar jezelf en hoe je de dingen doet. Met de oefeningen krijg je inzichten en kijken we hoe je de dingen anders kunt gaan doen, zodat ze beter werken voor jou. Kernwoorden daarin zijn: verdieping, verrijking en verwondering.

Door mijn jarenlange ervaring in de zorg (38 jaar) heb ik op verschillende manieren collega's vast zien lopen op de werkvloer. Ook ben ik zelf meerdere malen vastgelopen. Thema's als verantwoordelijkheid krijgen en nemen, volledig over je grenzen gaan door werkdruk, hoe houd je je staande in een team, hoe blijf je uit de negatieve spiraal en nog vele andere thema's zijn mij niet vreemd. Wil je hierin gecoacht worden? Ik kijk graag met je mee.....

Coaching met de Hond

Ik zet mijn hond in bij de coaching. Dit betekent dat we soms letterlijk aan de slag gaan met de hond door bijvoorbeeld een parcours te lopen, of opdrachten die je mag uitvoeren met de hond. Maar ook zal je bij mij veel op vloerankers staan waarbij de hond in het energetisch veld zal deelnemen.

De hond kan je bewust laten worden van je eigen gedrag. Hij resoneert op de emotie van de mens, en laat dit zien in zijn eigen gedrag. Hij houdt je als het ware een spiegel voor. Hierdoor wordt onbewust gedrag omgezet in bewust gedrag. Het maakt dat je gaat nadenken over je eigen functioneren en hieruit kun je leren en inzichten krijgen waar je mee verder kunt in je persoonlijke ontwikkeling.

Dit is een hele mooie manier van bewustwording, echter kan het ook wel een confronterende manier zijn omdat je vrij snel tot de kern komt. Enige moed is hiervoor wel vereist! Als je zelf een hond hebt kun je daar ook mee werken. Zo niet, dan is Moos (mijn hond) altijd bereid mee te coachen.

Als we met de hond werken is het fijn om buiten te werken in de natuur. Mijn tuin is daar uitermate geschikt voor. Uiteraard kunnen we ook altijd binnen aan de slag.

Tarieven 2023

Het klikgesprek van ongeveer 1 uur is gratis

Coachingsessie

€ 85,-

1 tot 1,5 uur
Met of zonder hond
Vrijgesteld van BTW

Coachingtraject 5

€ 400,-

5 sessies van 1 tot 1,5 uur
Met of zonder hond
Vrijgesteld van BTW

Coachingtraject 7

€ 550,-

7 sessies van 1 tot 1,5 uur
Met of zonder hond
Vrijgesteld van BTW

Heb je een vraag?

Stuur mij een bericht, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.
Leave this field blank

Natuurlijk mag je me ook direct bellen of mailen:

marieke@kijkjeinjehart.nl

tel. 0645081155

Sprongenloet 6

2675 KV Honselersdijk (Zuid Holland)

Nederland

Kijkje in je hart - 1e verdieping

NLP - de eerste verdieping

Kijkje in je hart - Kernkracht academie

Kernkracht academie Systemisch en energetisch werken met honden

Hooggevoeligheid heel gewoon

Hooggevoelig heel gewoon

Hooggevoeligheidsdeskundige